Wie we zijn - Met Emma
20432
page,page-id-20432,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Wie we zijn

Steingoed is al 25 jaar een begrip bij woningcorporaties. Vanaf het prille begin verzorgen wij al de sociale projectbegeleiding bij grote en kleine herstructureringsprojecten van woningcorporaties en projectontwikkelaars. Wij hebben ons altijd onderscheiden met onze toewijding. Als wij ons vrij kunnen bewegen tussen de huurders, de aannemer en de woningcorporatie zijn wij op ons best. Onze bijdrage resulteert in aantoonbaar lagere faalkosten, hoge klanttevredenheid en budgetcontrole bij onze opdrachtgever. Onze specialisten van ondersteunend, uitvoerend en leidinggevend niveau staan voor u klaar.

Steingoed is ontstaan uit een familiebedrijf in de aannemerij dat zich sinds de 90’er jaren hoofdzakelijk richtte op projectontwikkeling van onroerend goed en het begeleiden van woningcorporaties bij sloop en renovatieprojecten. Hieruit ontstond vervolgens detachering, interim management en project management.

Deze personeel- en organisatiediensten zijn inmiddels verspreid over meerdere branches zoals industrie, techniek, vastgoed management en woningcorporaties. De organisatie is gesplitst in twee hoofdactiviteiten. Te weten Onroerend goed en Personeel en Organisatie. Bij onroerend goed is de focus gericht op het huisvesten van ondernemers tegen de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en bij personeel en organisatie is de focus gericht op functies waarbij specifieke kwaliteiten van kandidaten op HBO en WO niveau vereist zijn. Juist de schijnbaar onmogelijk te vinden kandidaat voor een project of vacature weet Steingoed wél te vinden. Of het nu gaat om onroerend goed of personeel en organisatie, we maken altijd werk van niveau!

Maakt werk van niveau